Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CD_FBSP_Like_Widget has a deprecated constructor in /home/naturalt/public_html/wp-content/plugins/facebook-social-plugin-widgets/includes/class-fb-like.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CD_FBSP_Recommends_Widget has a deprecated constructor in /home/naturalt/public_html/wp-content/plugins/facebook-social-plugin-widgets/includes/class-fb-recommends.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CD_FBSP_Activity_Widget has a deprecated constructor in /home/naturalt/public_html/wp-content/plugins/facebook-social-plugin-widgets/includes/class-fb-activity.php on line 5
Propunere pentru o nouă Lege a Educației Naționale - Natural TV

Propunere pentru o nouă Lege a Educației Naționale

Pentru că educația este cheia de aur spre o viață prosperă, sustenabilă, echilibrată, armonioasă și frumoasă, susținem și suntem împreună cu dl. Florian Colceag în legătură cu   Propunerea pentru o nouă Lege a Educației Naționale! 

Credem că oamenii au nevoie de mai mult de o revenire la valorile reale, sincere, nealterate și naturale din viață. Educația este foarte importantă! Credem într-o societate sustenabilă prin mijloace proprii. Să promovăm un mod de viață sănătos în armonie cu natura și să educăm în acest sens. Colaborativ.

..pentru că .. Natural

Fișierul poate fi accesat aici:  Strategia de elaborare a Legii Educației Naționale 2018

Vezi și modelul educațional Bali, Indonezia: Școala verde, școala de vis 

educatie1

____________________________

Mai jos, câteva dintre propunerile prezentate în proiect: 

Copiii preșcolari trebuie să beneficieze de:

1) activități multiple în natură pentru a observa și interpreta realitatea.

….

5) activități care să conducă la deprinderea unei conduite responsabile atât în ​​natură, cât și în societate, cu păstrarea curățeniei și a normelor de politețe și sanitare, și respectarea muncii altora.

Artă. 35. Unitățile de învățământ trebuie să aibă disponibilitatea de a oferi spații de mișcare în aer liber și de experiment în natură, pentru a asigura copiilor posibilitatea unei dezvoltări fizice armonioase. De asemenea, trebuie să aibă condiții pentru desfășurarea experimentelor artistice și pentru relaxare cu ajutorul muzicii.

Secțiunea a 7-a. Învățământul confesional

Artă. 40. Învățământul confesional este dedicat înțelegerii relației omului cu universul, cu mediul natural și cu diverse moduri de gândire elaborate de-a lungul timpului, se referă la spiritele, obiceiurile și tradițiile, credințele și modalitățile de transmitere a vechilor înțelepciuni contribuie la rezolvarea crizelor istorice sau un produs criză istorică.

Capitolul II. Centrul național de cercetare / dezvoltare a serviciilor publice și de sănătate

Artă. 61. Centrul național de cercetare / dezvoltare a sănătății publice și de sănătate va avea ca scop evaluarea nivelului de sănătate al oamenilor și mediului natural. Să dezvoltăm criterii de evaluare calitative sau cantitative, necesare dezvoltării politicilor publice cu acest scop (vezi sistemul Gross National Happyness).

Educarea aptitudinilor proactive și responsabile față de mediul natural și de mediul cultural

Programe de tip “OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT” în contexte diferite.

Cu  Arca Education Center , Asociația Învață SĂ ZBORI  și Kogaion Gifted Academy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site-ul naturaltv.ro este în construcție. Mulțumim pentru înțelegere!

Find Us on Facebook
Traduceri ecologice independente
www.casenaturale.ro
Asociatia Heritage
css.php