Armonia Brassovia

Despre Armonia Brassovia.

Suntem un grup de oameni ce lucreaza la indeplinirea unui vis comun: traiul intr-o comunitate autosustenabila. Comunitatea noastra este amplasata in judetul Brasov, in apropierea localitatii Sinca Veche.

Peste 100 de persoane de toate varstele, reprezentand peste 60 de familii, care aduc in comunitate peste 30 de copii, majoritatea cu varste sub 10 ani. Familiile de care vorbim sunt formate din una pana la cinci persoane. Majoritatea suntem din Brasov si Bucuresti, dar si din orase precum Sibiu, Fagaras sau Constanta. De asemenea, sunt si romani plecati sa lucreze in strainatate si care doresc sa revina in Romania si sa se stabileasca in comunitatea noastra.

Suntem aici oameni de toate varstele si din toate domeniile profesionale: medicina, arhitectura, educatie, inginerie, IT, economie, agricultura, prelucrarea lemnului etc. Oricine doreste sa intre in comunitatea noastra este binevenit, insa recomandam sa studiati mai intai pagina si forumul nostru pentru a va familiariza cu ce s-a discutat pana acum si unde ne aflam. In vederea realizarii concrete a comunitatii, organizam intalniri periodice, cu scop administativ, social si educativ. Pentru a ne cunoaste mai bine va invitam la intalniri si pe forum.

Va asteptam alaturi de noi !

http://armoniabrassovia.ro
https://www.facebook.com/groups/531279973578698/
_____________________________

Educație și informație pentru o viață frumoasă și sănătoasă.
www.naturaltv.ro | Bio, eco, Natural. | www.natvral.ro
https://www.facebook.com/naturaltvro

One Comment on “Armonia Brassovia

  1. Pingback: Despre Armonia Brassovia la NaturalTV | ARMONIA BRASSOVIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Site-ul naturaltv.ro este în construcție. Mulțumim pentru înțelegere!

Find Us on Facebook
Traduceri ecologice independente
www.casenaturale.ro
Asociatia Heritage
css.php